Od projektiranja in konstruiranja do izdelave
FA KOVINSKI IZDELKI
STORITVE

Poglejte kaj vam lahko najboljše nudimo.

Shadow

CNC plazemski razrez

Plazemsko rezanje je proces, pri katerem curek plazmetali material in ga tako razreže. Take vrste razrez uporabljamo za rezanje, vrtanje in oblikovanje kovinskih izdelkov. Plazma je učinkovito sredstvo za rezanje tankih in debelejših materialov in je tudi cenovno ugodnejša od laserskega razreza.

Razrez pločevine z NC škarjami

Razrez pločevine je pogosto prva storitev, ki jo naše stranke potrebujejo za nadaljnje upravljanje s pločevino. Prav zaradi tega velja za osnovno in najpomembnejšo dejavnost, ki jo ponuja naše podjetje. Rezanje pločevine poteka na preizkušenih in zanesljivih strojih, ki zagotavljajo brezhiben končni produkt.

Krivljenje pločevine s CNC strojem

Inovativni stroji, katerih se poslužujemo za krivljenje pločevine, zagotavljajo uspeh tudi pri najbolj zahtevnih oblikah končnega izdelka. Naši strokovno usposobljeni delavci so pazljivi na vse detajle, zato lahko strankam vedno ponudimo prav takšen produkt, kot ste si ga zamislili.

KRIVLJENJE CEVI

Za krivljenje cevi uporabljamo hidravlične sile. Krivimo tako cevi kot tudi polne profile. Z njimi lahko oblikujemo razne cevi za industrijsko rabo, cevi za ograje in tudi ostale okrasne elemente.

varjenja TIG, MIG, MAG

Med našimi storitvami ne smemo pozabiti na varjenje, ki pri nas poteka na tri različne načine: MIG, MAG in TIG. Razlika sestoji predvsem v materialih, ki se uporabljajo pri enem ali drugem načinu.

KONSTRUIRANJE

Nudimo vam tudi storitev konstruiranja 3D CAD izris strojev in izdelkov.